OM BYGGSPECIALISTERNA

Byggspecialisterna startade sin verksamhet 1989. Av oss får du hjälp med alla slags byggnationer, renovering, nybyggnation, ombyggnad av såväl bostäder, kommersiella fastigheter och offentliga lokaler.

Våra anställda har kompetens inom betong- och träarbeten samt de kunskaper som krävs för el-, vvs- och plåtarbeten. Vi har ett brett nätverk och tillgång till pålitliga samarbets-partners som behövs i varje projekt.


Bygga nytt, bygga om, bygga till

Hos oss får du allt under ett enda tak. Vi erbjuder ett komplett utbud av tjänster inom nybyggnation, generalentreprenad, totalentreprenad och delad entreprenad. Du kan få hjälp med alla slags byggnationer.

Vi medverkar vid renoverings- och återställningsarbeten i samband med brand-, vatten- och försäkringsskador, tillsammans med de större försäkringsbolagen. Dessutom renoverar och bygger vi om såväl bostäder, kommersiella fastigheter, industriarbeten som offentliga lokaler.

Vi utför även underhållsarbeten med mer. Allt med professionalism, stilkänsla och engagemang.


Kvalitet och Miljö

Vårt kvalitetssystem bygger på SS-EN-ISO 9001
och vårt miljöledningssystem på ISO DIS 14001.

Kontakta oss »

Byggfirma i Gävle - Byggspecialisterna
Gävle strand, byggspecialisterna, byggfirma, bygg

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK